Dokončiť nákup

Zmena hesla, prehľad objednávok

V dolnej časti stránky  kliknite na "Prihlásenie pre klientov"

<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)

Po prihlásení (vpravo dole) sa ikona prihlásenia zmení na názov firmy / meno zákazníka. Kliknite na tento názov.

<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)

1. Zmeňte údaje na požadované.

<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)

2. Ak zabúdate svoje heslo, môžete si Vaše konto prepojiť s kontom, ktoré máte na Facebook-u. Budete sa prihlasovať rovnakými údajmi.

3. Zmeny nezabudnite uložiť kliknutím na tlačidlo.

Pre prehľad objednávok kliknite na modré tlačidlo.


<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)

1. Tu vidíte prehľad všetkých objednávok a ich aktuálny stav.

<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)

2. Po kliknutí na ikonu dokumentu sa otvorí detail objednávky - tak, ako ho vidíte pri objednávaní v košíku.

1. Objednávku si môžete vytlačiť.

<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)

2. Po kliknutí na modré tlačidlo "Moje objednávky" sa vrátite nazad  na zoznam objednávok.

Ak už nebudete meniť údaje, heslo, alebo prehliadať objednávky, nezabudnite sa v  dolnej časti stránky odhlásiť.


<-- (pre zväčšenie obrázka naň kliknite)